sex nakna

Reddit/r/incest

reddit/r/incest

limit my search to r/sweden Help the moderators improve /r/Sweden by suggesting .. Härligt försvar av incest och barnvåldtäkt kompis!. Help the moderators improve /r/Sweden by suggesting .. typ skrivit: "Efter klassresa till berlin blev vi så tajta att varje fest slutade med incest". Help the moderators improve /r/Sweden by suggesting improvements and report activity in Svensk porr inger en obehaglig känsla av incest.

Reddit/r/incest -

Om vi borde lärt oss något sedan talet är det att frihetsideologierna från talet misslyckas när de implementeras i verkligheten. Det finns ju flera länder i Europa där incest inte är olagligt, t ex Frankrike och vad jag vet så har de inte några större problem med att syskon skaffar barn. Men jag tycker ändå att det är orimligt att hävda att dom inte hade blivit fler som levet ut det. Perverst och onaturligt, det är endast en fråga som berör principiella personer. Submit a new text post. Motsäger mig själv med dom två meningarna. Att göra det lagligt kommer inte att ändra ett skit eller ens visas på statistik. De som har sexuella förhållanden med sina syskon skäms nog tillräckligt utan att vilja dra in en unge i smeten. Usch, men om de handlar om vuxna kan de vara äckliga någonstans där jag slipper se eller höra om det. Precis som att antalet heroinister kommer öka vid avkriminalisering för att det är en sååå rolig livssituation att befinna sig i? När det är sån uppenbar risk för att barnet kommer behöva dyr omsorg hela livet kan jag tycka att det finns en poäng att de som betalar för kalaset har något att säga till om i frågan. Jag tycker inte att det är äckligt.

Reddit/r/incest Video

The Creepiest Guys on Reddit - r/creepyasterisks Top Posts

Reddit/r/incest Video

The Desperate People of Reddit - r/choosingbeggars Top Posts Men jag är helt övertygad om att ifall den inte funnits så hade flera människor med den här avvikelsen organiserat sig för att driva igenom en attitydförändring. Oskyddat bör det vara olagligt eftersom risken för problem hos barnet ökar. Hur blir det om man inte träffat sin syster som ett exempel nu då, eller att man helt enkelt inte vetat att man haft en syster, träffar henne och sen efter man haft sex fått reda på att det är ens syster, Okej eller fortf incest? Kommer säkert ligga på samma nivå det ligger på nu. Fast då måste lagen i. Så, skulle du vilja betala för slöddrets inavlade barn? Vad har heroinister mer sexuella avvikelser att göra? Min egen åsikt är att det här förslaget och att det över huvud taget diskuteras och att många verkar rycka på axlarna åt det bara är ett symtom att vårt samhälle är murket inifrån. Det är här problemet ligger. Va inte så jävla liberal. Use of this site constitutes acceptance of our User Agreement and Privacy Policy. Jag tror inte att lagen hindrar två personer direkt. Du har helt rätt. För incest virginiansa ok. Dating ap fattar ju att t. Så länge incest inte får leda till barn, för barnets skull alltså. Sweden Pics - Pictures of our fine country! Visst, jag kan ju erkänna att jag personligen tycker att det känns äckligt, och visst, jag ju medge att det finns en större risk för genetiska sjukdomar vid incest. Det är inte ok att göra så mot barn. Vilket jag då tycker. Ska de få skaffa inavlade barn? Eftersom alla har samma DNA! Och nån hade väl lyckats luska ut att lagen i praktiken bara gäller heterosexuellt sex. Om staten inte ska lägga sig i att syskon skaffar barn borde staten även kunna säga att vi betalar inte för vård och omsorg om barnet råkar få DS. reddit/r/incest reddit/r/incest

0 thoughts on Reddit/r/incest

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *